Dieci Verreikers

Mini Agri

Mini Agri

De Mini Agri is de ideale companion om mee te werken in kleine ruimtes, met veel vermogen, gebruiksvriendelijke omgang en nauwkeurige bewegingen in de boom. De vernieuwde milieuvriendelijke motoren leveren meer kracht, in combinatie met de hydrostatische transmissie ben je verzekerd van geweldige prestaties terwijl het brandstofverbruik drastisch vermindert.

Stage 3B / Tier 4i gecertificeerd

Verborgen onder de fraai vormgegeven carrosserie ligt de nieuwe 75 pk KUBOTA common rail turbodiesel met after cooler. De motor is uitgerust met een roetfilter (DPF) om schadelijke uitlaatgassen te verminderen. Het Intuïtieve roetfilter beheer geeft je de keuze tussen handmatige en automatische verbranding functies. De mini agri verbruikt aanzienlijk minder brandstof en heeft daarnaast minder onderhoudsbeurten nodig. Het bevat een volledig elektronische besturing en voldoet uiteraard aan de meest recente normen waardoor deze Stage 3B / Tier 4i gecertificeerd is.

Absolute precisie

De 4-in-1 joystick is standaard geleverd op alle modellen en bied geïntegreerde controle over de machine. De integrale rijrichting controle maakt snel schakelen tussen voor- en achteruit mogelijk. De gecompenseerde flow control sharing klep maakt gelijktijdige werking van alle bewegingen mogelijk. De joystick met capacitieve handsensor en een zitting met aanwezigheidssensor voorkomen risico’s met onbedoelde besturingen.

Hydrostatische transmissie

Hoge prestaties uit de transmissie zorgt ervoor dat altijd de juiste snelheid en vermogen beschikbaar is ongeacht de gebruiksomstandigheden. Uitgerust met een single-speed versnellingsbak accelereert deze vlot tot 30 km/h voor vloeiende besturingen uitgevoerd met extreme precisie. Gecombineerd gebruik van het elektronische gaspedaal en kruippedaal staat toe om te rijden met langzame en gecontroleerde snelheden, zelfs met de giek op maximale hoogte.

Vario System

De vario system transmissie zorgt ervoor dat de juiste snelheid-tot-vermogensverhouding altijd beschikbaar is, ongeacht de werkomstandigheden. De P-CES (Power-Efficiency Control System) is een nieuw concept in het motormanagement, die een brandstofbesparing biedt van maximaal 30%.

Specificaties

Voor meer technische informatie, download de sheet technische details onder downloads.

Model / Mini Agri 25.6
Motor KUBOTA
Max. Vermogen kW (PK) 55,4 (74,3)
Max. snelheid (km/u) 30
Transmissie ID
Max. capaciteit (kg) 2500
Max. hefhoogte (m) 5,78
Lengte (mm) 4125
Breedte (mm) 1850
Hoogte (mm) 1950
Leeg gewicht totaal (kg) 4900
Banden 12x18"

Galerij