Dieci Verreikers

Agri Tech

Agri Tech

Beleef de innovatie

De Dieci Agri machines zijn snel en gemakkelijk te hanteren, extreem comfortabel en gemakkelijk te besturen. Geniet van verhoogde productiviteit dankzij de behulpzame en nauwkeurige elektronische apparatuur. De nieuwste technologie met uitstekende prestaties en een ongeëvenaard comfort, Dieci Agri machine behalen koppositie op alle terreinen. Ontworpen voor intensief gebruik staan ze garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid op lange termijn.

Koppositie door innovatie

Het ingenieus ophangsysteem, de “easy ride boom”, is beschikbaar als een optionele extra die het swingende gevoel dat men tegenkomt tijdens het rijden op oneffen terrein drastisch vermindert. De Dieci patent voor de compensatie cilinder geplaatst in de hefcilinder zorgt ervoor dat de druk op de boom altijd in evenwicht blijft wat de duurzaamheid verhoogt. Het ingenieuze oscillatie systeem is met opzet zo ontworpen dat deze de bereikbare hoek verhoogt.

Duurzaam gebouwd

De hoge thermische belasting die veroorzaakt wordt door lange werktijden zijn niet langer een probleem aan boord van een Dieci verreiker. Om het risico van oververhitting te voorkomen is de Agri Tech reeks voorzien van een dubbel koelcircuit met twee radiatoren waarmee de temperatuur verminderd. De olie in zowel de transmissie alsmede de hydraulische unit worden actief gekoeld. De uitstekende bereikbaarheid naar de radiatoren, luchtfilters en motorcompartiment zorgen voor snel en eenvoudig onderhoud.

Agri Tech, net zo sterk als een tractor!

Uit historische ervaring op het gebied van verreikers komt de Agri Tech reeks, machines met hoge prestaties, ongeëvenaarde dynamiek en veelzijdige attributen. PTO en driepuntsophanging aan de achterkant geven deze multifunctionele machines superieure eigenschappen en toepassingsmogelijkheden vergeleken met trekkers die hetzelfde vermogen bevatten. Je hoeft daarom de Agri-tech maar één keer te gebruiken om de voordelen een mogelijkheden van deze machine te waarderen.

Specificaties

Voor meer technische informatie, download de sheet technische details onder downloads.

Model / Agri Tech 35.7 VS 32.9 VS
Motor FPT FPT
Max. Vermogen kW (PK) 105 (141)
113 (152)
105 (141)
113 (152)
Max. snelheid (km/u) 40 40
Transmissie ID / EL ID / EL
Max. capaciteit (kg) 3500 3200
Max. hefhoogte (m) 7,00 9,00
Lengte (mm) 5550 5550
Breedte (mm) 2400 2400
Hoogte (mm) 2500 2500
Leeg gewicht totaal (kg) 7600 8000
Banden 405/70x24" 405/70x24"

Galerij